Canvis

Salta a la navegació Salta a la cerca
Fase de revisió superada
__NOTOC__{{Revisiónavegar|anterior=Índex|següent=Primera part}}__NOTOC__ 
Volem escriure un llibre que desperti consciències, que mobilitzi persones, que enforteixi grups, que connecti xarxes.
== Motivació ==
 
Volem escriure un llibre que esdevingui un mapa de ruta per a amants de la llibertat. L'objectiu de l'estratègia espiral és [[Felicitat per a tothom]]. L'objectiu d'aquest llibre és ajudar persones inquietes a caminar en aquesta direcció, pel seus camins i al seu pas. Sense pressa, sense pausa.
Estem indignades amb l'opressió i el patiment causats per elits obsessionades en acumular poder al preu que sigui. Estem indignades per la seva insaciable conquesta de l'economia, la política, la comunicació i qualsevol altra esfera de les nostres vides.
== Objectiu ==
Volem escriure un llibre que esdevingui un mapa de ruta per a amants de la llibertatTants problemes arreu. L'objectiu de l'estratègia espiral és [[Felicitat per a tothom]]. L'objectiu d'aquest llibre és ajudar persones inquietes a caminar en aquesta direcció, pel seus camins i al seu pas. Sense pressa, sense pausaQuè fer?  Qualsevol canvi comença amb tu.
Tants problemes arreu. Què fer? Qualsevol canvi comença amb tu. Quan la impotència davant els problemes impedeix que actuem, aquesta impotència esdevé el primer problema a resoldre. L'estratègia espiral és una invitació a convertir la indignació i la impotència en il·lusió motivació i acció.
Escrivim aquest llibre per a ajudar persones inquietes a fer un pascap a la felicitat per a tothom. Aquest pas seguit d'un altre pas crea camí. Aquest camí connectat amb altres camins d'altres persones inquietes crea xarxa i moviment. Fet aquell pas, on hi havia impotència ara hi ha cooperació.
També escrivim aquest llibre per a ajudar grups perseguint contribuint amb gran esforç a la felicitat per a tothom. Ells també corren el risc de caure en la impotència. Quan l'estratègia espiral s'escampa, els grups enxarxats i en moviment reben nous caminants i enforteixen les seves connexions.
== Estructura ==
Volem escriure un llibre imprimible. Un llibre curtet breu (per sota de 100 pàgines) amb capítols curtets breus (una o dues pàgines cadascú). Volem anar al gra i sol·licitar només l'atenció necessària.
El llibre té una introducció del projecte (que estàs llegint) i tres parts:
* ''El principi espiral'', on expliquem la teoria que articula l'estratègia espiral.
* ''Problemes immediats'', on seleccionem una col·lecció variada de problemes quotidians, i on posem en pràctica el principi espiral per a trobar passes igualment quotidianes cap a solucions.
* ''Problemes fonamentals'', on identifiquem els problemes radicals dels quals es deriven molts altres problemes, i on posem en pràctica el principi espiral per a trobar passes igualment radicals cap a solucions.
* ''Problemes immediats'', on seleccionem una col·lecció variada de problemes quotidians, i on posem en pràctica el principi espiral per a trobar passes igual quotidianes cap a solucions.
El fet d'escriure un llibre en línia obre altres possibilitats: enllaços, ampliacions, esborranys, discussions... El temps dirà quines d'aquestes possibilitats són aprofitades. L'objectiu principal és escriure un llibre, la resta és necessari en quant ajudi a aconseguir l'objectiu principal.
Volem escriure un llibre amb tu. Escriure amb companyia és molt motivador. Amb tu, aquest llibre millora i arriba a més gent.
Així es com participem en Què pots contribuir a aquest projecte:
* [[Espiral:Guia de lectura|Lectura]]. Gràcies a la redacció oberta d'aquest llibre, qualsevol persona pot llegir i valorar nous textos a mesura que els creem.
* [[Espiral:Guia de promoció|Promoció]]. Gràcies a la publicació lliure i gratuïta d'aquest llibre, qualsevol persona pot difondre en els seus cercles tant el projecte com els nous capítols a mesura que són publicats.* [[Espiral:Guia de revisió|Revisió]]. Gràcies a la plataforma col·laborativa en línia que utilitzem, qualsevol persona pot contribuir a la millora dels textos amb preguntes, propostes i correccions. * [[Espiral:Guia de redacció|Redacció]]. Gràcies també a aquesta plataforma i a la llicència lliure dels continguts([[Espiral:Drets d'autor|CC0 - domini públic]]), qualsevol persona pot contribuir a la redacció del dels textos. Més enllà d'escriure aquest llibre, també [[Espiral:Administració|administrem espiral.org]]{{navegar|anterior=Índex|següent=Primera part}} {{Vots}}
Més enllà del llibre, també [[{{Projecte Espiral:Administració|administrem espiral.org]].}}

Menú de navegació