Espiral:Guia de promoció

De Espiral
La revisió el 07:22, 26 abr 2017 per Icaria36 (discussió | contribucions) (→‎Estadístiques: Posem el mateix que al butlletí)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Salta a la navegació Salta a la cerca

Gràcies a la publicació lliure i gratuïta d'aquest llibre, qualsevol persona pot difondre tant el projecte com els nous capítols a mesura que són publicats.

Qui pot promoure

Tothom pot promoure. La promoció espontània és benvinguda.

Si la teva promoció està beneficiant el projecte de manera mesurable, tindràs la possibilitat d'aparèixer en els crèdits del llibre. La feina ben feta ha de ser reconeguda.

Objectiu de la promoció

Quantes més lectores i més diverses, millor. Si algunes d'aquestes lectores passen a la lectura activa, la promoció, la revisió i la redacció, aquest projecte serà molt més interessant. Els seus clics i les seves paraules són l'energia que ens mou a escriure més i (esperem) millor.

Unes xifres arbitràries que ens agradaria aconseguir amb la teva ajuda mentre escrivim el llibre:

  • 1 redactora o més, que ja tenim.
  • 10 revisores o més, amb 10 accions en els darrers 30 dies o més.
  • 100 promotores o més, compartint novetats a comunitats en línia.
  • 1000 lectores actives o més, avaluant nous capítols o participant d'altres maneres.

On promoure

Aquest projecte aspira a la Felicitat per a tothom, i per tant qualsevol lloc és un bon lloc per a promoure'l.

Estem escrivint aquest llibre a Internet, i per tant és senzill promoure'l en els teus cercles i comunitats digitals.

La teva ajuda és especialment benvinguda promovent l'estrategia espiral fora d'Internet, en el teu entorn immediat, allà on visquis, estudiïs, treballis o actuïs.

Si col·labores amb un mitjà de comunicació o vols provar sort amb algun d'ells, endavant! Si necessites suport, planteja el tema a la pàgina de discussió o a llibre arroba espiral punt org.

Com promoure

A mesura que agafis experiència en el projecte ja veuràs quines formes de promoció s'ajusten més al teu gust.

Els continguts d'aquest llibre tenen llicència CC0 (domini públic). Els pots copiar, redistribuir i adaptar com vulguis, dintre i fora d'Internet.

La pàgina principal a https://espiral.org està concebuda com a presentació bàsica del llibre i pista d'aterratge per a nouvinguts. L'explicació general del projecte es troba a la introducció del llibre: Volem escriure un llibre.

Un cop superada la introducció, el millor és promoure capítols a mesura que es declaren finalitzats. Anunciem els nous capítols a la pàgina de Novetats (que podries vigilar), al Butlletí Espiral (al qual et podries subscriure), i a Wattpad, Facebook, Twitter i Google+.

Molt important: la funció de les pàgines d'Espiral en aquestes comunitats és la de fer d'altaveus per a atreure noves lectores a l'estratègia espiral. No ens interessa la promoció de subcomunitats espirals amb vida pròpia en aquests espais privats.

Estadístiques

Actualitzades el 26 d'abril de 2017.Projecte: Volem escriure un llibre - Butlletí Espiral - Guia de lectura - Guia de promoció - Guia de revisió - Guia de redacció - Administració