Diferència entre revisions de la pàgina «Espiral:Guia de revisió»

De Espiral
Salta a la navegació Salta a la cerca
({{Projecte Espiral}})
Línia 38: Línia 38:
  
 
Si pels motius que siguin prefereixes compartir els teus comentaris de forma privada, ens els pots enviar a info arroba espiral punt org.
 
Si pels motius que siguin prefereixes compartir els teus comentaris de forma privada, ens els pots enviar a info arroba espiral punt org.
 +
 +
{{Projecte Espiral}}

Revisió del 14:16, 23 oct 2016

Redacció en marxa. Benvingudes les idees!

Gràcies a la plataforma col·laborativa en línia que utilitzem, qualsevol persona pot contribuir a la millora dels textos amb preguntes, propostes i correccions.

Per a revisar és útil registrar-vos i familiaritzar-vos amb la guia de redacció.

Objectiu de la revisió

Quatre ulls veuen més que dos, dos cervells pensen més que un... Bé, no necessàriament, però ja ens entenem. L'objectiu és que els esborranys passin per la revisió de múltiples persones amb múltiples perspectives i experiències per a obtenir un millor resultat final.

Si la lectura d'un text et desperta la necessitat de millorar un detall, no dubtis en compartir la teva revisió.

Impressió

La primera impressió després de llegir un text és molt important. Si aquesta impressió és per a tu positiva i et convida a pensar, actuar i passar al següent capítol, fes-nos-ho saber. Si, pel contrari, reps una barreja estranya de sensacions i confusió, també ho necessitem saber.

El que per a una persona pot ser un missatge clar, per a una altra pot ser el contrari. Una bona revisió pot minimitzar aquest risc a temps.

Missatge

...

Llenguatge

...

Maneres de revisar

Esperem diversos tipus de revisió per a diferents tipus d'esborranys:

  • Esborranys en revisió es consideren ja gairebé finalitzats i la vostra atenció en ells és especialment benvinguda.
  • Esborranys en curs encara s'estan redactant i per tant és més important que us centreu ens temes de fons, menys en els detalls.
  • Notes són això, simples reculls d'idees previs a l'inici de la seva redacció en prosa.

Editar texts

...

Comentar a pàgines de discussió

...

Comentaris per correu

Si pels motius que siguin prefereixes compartir els teus comentaris de forma privada, ens els pots enviar a info arroba espiral punt org.Projecte: Volem escriure un llibre - Butlletí Espiral - Guia de lectura - Guia de promoció - Guia de revisió - Guia de redacció - Administració