Tema de Espiral Discussió:Guia de promoció

Salta a la navegació Salta a la cerca

Estratègia de promoció

3
Icaria36 (discussiócontribucions)

Algunes idees sobre la promoció d'aquest projecte:

  • L'objectiu és escriure un llibre. La promoció d'aquest projecte ha d'estar enfocada a la consecució d'aquest objectiu.
  • Una hipòtesi és que les lectores actives contribueixen a motivar la redacció només pel fet de ser presents. Per exemple, un Butlletí Espiral amb 1000 subscriptores és una font de motivació. El mateix passa amb l'avaluació de capítols.
  • Una altra hipòtesi és que un percentatge de lectores actives anirà més enllà i contribuirà a la millora del llibre amb comentaris i revisions.

Fins aquí arriba l'anàlisi avui. La resta és cosa del futur.

Per tant, el primer objectiu és incrementar el nombre de lectores actives. A efectes pràctics, diguem que això significa incrementar el nombre de subscriptores del Butlletí Espiral. Concentrem la promoció en aquest objectiu. Apostem que la resta vindrà d'aquí.

Té sentit això? Altres idees?

Àlex Heroll (discussiócontribucions)

Crec que tenim una doble via de promoció.

La primera, la gent coneguda. La que podem conversar més tranquil·lament i a les quals sabem que tenen una sensibilitat que els fa proper a la filosofia d'Espiral. Aquelles a les quals podem ampliar la informació sobre Espiral, sabent que serem escoltades. Convidar-les.

La segona, les ampolles llançades a la mar ;) Anar publicant a les nostres xarxes per fer la màxima difusió possible i per arribar a més gent sense saber si els interessarà, o no  :-)

Què en penseu ?

Icaria36 (discussiócontribucions)

Hola! Torno a l'escena després d'un parell de mesos fora de combat (en realitat, "combatent" a altres entorns, feina i vida personal). Tenim una estructura que permet fer això, desaparèixer quan la vida ho demana i tornar a la feina quan la vida (o, més sincerament, les prioritats interiors) ho permetin. Però això també vol dir que cal anar amb molt de compte amb la promoció.

Per a cada persona, només tenim una oportunitat per a causar una primera impressió. Mentre els continguts per a llegir i comentar siguin minsos, potser és millor fer una promoció ben controlada en cercles propers. A mesura que hi hagi més teca i massa critica de participació, ens podem atrevir a fer córrer la veu més enllà. Com ho veus?