Obre el menú principal

Sobre la felicitat

2
Anna Matamala (discussiócontribucions)

No he llegit sobre el concept de "felicitat", de manera que potser diré alguna bestiesa, però quan he arribat a la línia "El camí cap a la felicitat social" he pensat "hi ha una felicitat social i una felicitat individual"? Aquest llibre només se centra en la darrera? Dius que "no val la pena encallar-se en debats abstractes". Potser més aviat seria "no ens volem encallar en debats abstractes" (en aquest llibre). En altres paraules, per mi sí que val la pena, però potser aquest llibre no és el lloc on fer aquest debat.

D'altra banda, els "humans tenim una atracció instintiva per la felicitat i tenim una noció de quan ens apropem a ella", però potser no tots tenim el mateix concepte de felicitat.

Icaria36 (discussiócontribucions)

Anna, els temes que apuntes són molt encertats, i toquen de ple els debats filosòfics que... després de segles segueixen oberts. Com que no trobo que siguin essencials per a avançar amb l'estratègia espiral, el que he fet és intentar millorar el text, evitant aquests punts fluixos i oferint uns arguments més sòlids (espero).