Discussió:Índex

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

No modificable

Preguntes, suggeriments i altres comentaris sobre Índex. Benvinguda la participació en Català, Español, English, Deutsch, Français, Italiano...

Quin lloc ocupa la història d'Espiral (o espiral)

1
Icaria36 (discussiócontribucions)

No tinc clar quin lloc hauria d'ocupar la història d'Espiral (o espiral, al principi explícitament en minúscula). Tot i que aquest llibre és una conseqüència d'aquesta història i està plagat d'espirals, després de tantes iteracions és un projecte que ja no té (crec) una connexió amb el que la primera espiral va ser o volia ser. No tinc clar si aquesta història hauria de sortir al llibre, si hauria de ser narrada en una pàgina web fora del llibre, o ni això.

En qualsevol cas, aquí hi ha una explicació del projecte (ara també desfasada i històrica): https://spiral.wiki/wiki/About_Spiral/ca

Títols de capítols en positiu

1
Icaria36 (discussiócontribucions)

Tot i que és prematur, penso que és possible que els títols dels capítols se centrin no en problemes (com ara, en negatiu) sinó en solucions, en positiu. Un exemple és "Sobirania alimentària". En fi, ja es veurà. L'avantatge de les actuals entrades és que són cistelles ben clares on es poden anar deixant notes i començar discussions abans de que arribi la redacció.

Esquelet de l'Índex

1
Icaria36 (discussiócontribucions)

He començat a esbossar l'esquelet de l'índex amb els temes que es podrien tractar. En els darrers dies em venien temes al cap i aquí no tenia cap lloc per a anotar-los i així evitar oblidar-los.

Ni els temes ni els seus títols són definitius. Al final m'he decantat per a posar enllaços arreu, per a facilitar la creació de noves pàgines per a mi i per a qui vulgui dir alguna cosa. No acabo de saber si m'agrada o no veure tant vermell. Potser confon a algunes lectores? En qualsevol cas, la relació blau/vermell és un indicatiu clar del progrés redactant el llibre.

Cap més tema anterior