Canvis

Salta a la navegació Salta a la cerca
== Objectiu ==
 
Aquest llibre vol esdevenir un mapa de ruta per a amants de la llibertat. L'objectiu de l'estratègia espiral és [[Felicitat per a tothom]]. L'objectiu d'aquest llibre és ajudar persones inquietes a caminar en aquesta direcció, pel seus camins i al seu pas. Sense pressa, sense pausa.
 
Tants problemes arreu. Què fer? Qualsevol canvi comença amb tu. Quan la impotència davant els problemes impedeix que actuem, aquesta impotència esdevé el primer problema a resoldre. L'estratègia espiral és una invitació a convertir la indignació i la impotència en il·lusió i acció.
 
Escrivim aquest llibre per a ajudar persones indignades a fer un pas. El pas seguit d'un altre pas crea camí. El camí connectat amb altres camins d'altres persones crea xarxa i moviment. Fet aquell pas, on hi havia impotència ara hi ha cooperació.
 
També escrivim aquest llibre per a ajudar grups treballant per a la felicitat de tothom amb gran esforç. Ells també corren el risc de caure en la impotència. Quan l'estratègia espiral s'escampa, els grups enxarxats i en moviment reben nous caminants i enforteixen les seves connexions.
== Estructura ==

Menú de navegació