Canvis

Salta a la navegació Salta a la cerca

Volem escriure un llibre

24 bytes afegits, fa 3 anys
Estructura
== Objectiu ==
Aquest Volem escriure un llibre vol esdevenir que esdevingui un mapa de ruta per a amants de la llibertat. L'objectiu de l'estratègia espiral és [[Felicitat per a tothom]]. L'objectiu d'aquest llibre és ajudar persones inquietes a caminar en aquesta direcció, pel seus camins i al seu pas. Sense pressa, sense pausa.
Tants problemes arreu. Què fer? Qualsevol canvi comença amb tu. Quan la impotència davant els problemes impedeix que actuem, aquesta impotència esdevé el primer problema a resoldre. L'estratègia espiral és una invitació a convertir la indignació i la impotència en il·lusió i acció.
== Estructura ==
Volem un escriure un llibre que es pugui imprimir i llegir de manera tradicionalimprimible. Un llibre curtet (per sota de 100 pàgines) amb capítols curtets (dues pàgines cadascú). Volem anar al gra i sol·licitar només l'atenció necessària.
El llibre té una introducció del projecte (que estàs llegint) i tres parts:
* ''Problemes fonamentals'', on identifiquem els problemes radicals dels quals es deriven molts altres problemes, i on posem en pràctica el principi espiral per a trobar passes igualment radicals cap a solucions.
* ''Problemes immediats'', on seleccionem una col·lecció variada de problemes quotidians, i on posem en pràctica el principi espiral per a trobar passes igual quotidianes cap a solucions.
 
El fet d'escriure un llibre en línia obre altres possibilitats: enllaços, ampliacions, esborranys, discussions... El temps dirà quines d'aquestes possibilitats són aprofitades. L'objectiu principal és escriure un llibre, la resta és necessari en quant ajudi a aconseguir l'objectiu principal.
== Participació ==
== Primera fase: massa crítica. ==* 1 redactora o més.* 10 revisores o més.* 100 promotores o més.* 1000 lectores actives o més. == T'hi apuntes? ==Els llibres s'escriuen per a ser llegits. Busquem lectores! Amb Volem escriure un nombre creixent de lectores, la resta ja vindràllibre amb tu.
* Per a ser una '''lectora activa''' només has de crear un compte, llegir nous capítols a mesura que es publiquin i compartir la teva avaluació de 1 a 5 estels.
* Les '''promotores''' ajuden a difondre el projecte, nous capítols i altres novetats en el seu entorn (grups locals, comunitats en línia, xarxes socials, mitjans...)

Menú de navegació