Canvis

Salta a la navegació Salta a la cerca

Volem escriure un llibre

28 bytes afegits, fa 3 anys
Els problemes immediats van abans dels fonamentals, si seguim la lògica espiral.
Escrivim aquest llibre per a ajudar persones inquietes a fer un pas cap a la felicitat per a tothom. Aquest pas seguit d'un altre pas crea camí. Aquest camí connectat amb altres camins d'altres persones inquietes crea xarxa i moviment. Fet aquell pas, on hi havia impotència ara hi ha cooperació.
També escrivim aquest llibre per a ajudar grups perseguint contribuint amb gran esforç a la felicitat per a tothom. Ells també corren el risc de caure en la impotència. Quan l'estratègia espiral s'escampa, els grups enxarxats i en moviment reben nous caminants i enforteixen les seves connexions.
== Estructura ==
Volem escriure un llibre imprimible. Un llibre breu (per sota de 100 pàgines) amb capítols breus (una o dues pàgines cadascú). Volem anar al gra i sol·licitar només l'atenció necessària.
El llibre té una introducció del projecte (que estàs llegint) i tres parts:
* ''El principi espiral'', on expliquem la teoria que articula l'estratègia espiral.
* ''Problemes immediats'', on seleccionem una col·lecció variada de problemes quotidians, i on posem en pràctica el principi espiral per a trobar passes igualment quotidianes cap a solucions.
* ''Problemes fonamentals'', on identifiquem els problemes radicals dels quals es deriven molts altres problemes, i on posem en pràctica el principi espiral per a trobar passes igualment radicals cap a solucions.
* ''Problemes immediats'', on seleccionem una col·lecció variada de problemes quotidians, i on posem en pràctica el principi espiral per a trobar passes igual quotidianes cap a solucions.
El fet d'escriure un llibre en línia obre altres possibilitats: enllaços, ampliacions, esborranys, discussions... El temps dirà quines d'aquestes possibilitats són aprofitades. L'objectiu principal és escriure un llibre, la resta és necessari en quant ajudi a aconseguir l'objectiu principal.
* [[Espiral:Guia de promoció|Promoció]]. Gràcies a la publicació lliure i gratuïta d'aquest llibre, qualsevol persona pot difondre tant el projecte com els nous capítols a mesura que són publicats.
* [[Espiral:Guia de revisió|Revisió]]. Gràcies a la plataforma col·laborativa que utilitzem, qualsevol persona pot contribuir a la millora dels textos amb preguntes, propostes i correccions.
* [[Espiral:Guia de redacció|Redacció]]. Gràcies també a aquesta plataforma i a la llicència lliure dels continguts ([[Espiral:Drets d'autor|CC0 - domini públic]]), qualsevol persona pot contribuir a la redacció del llibredels textos.
Més enllà del d'escriure aquest llibre, també [[Espiral:Administració|administrem espiral.org]].
{{navegar|anterior=[[L'estratègia espiral]]|següent=[[Primera part]]}}

Menú de navegació