Menys ego, més natura

De Espiral
Salta a la navegació Salta a la cerca
 ← Tothom L'estratègia espiral Qualsevol canvi comença amb tu → 


L'estratègia espiral es basa en un principi central:

Menys ego, més natura.

Els individus són importants, però cap individu és més important que la resta. Tothom es mereix la felicitat, però mai per sobre del sofriment dels altres. Els humans podem ser intel·ligents, però les millors lliçons les trobem a la natura.

Totes les trajectòries espirals emanen d'aquest centre, i totes avancen en aquestes quatre direccions:

  • Simplicitat
  • Autonomia
  • Cooperació
  • Descentralització

Si parteixes d'aquest principi i camines en aquestes direccions, a cada pas contribuiràs a l'objectiu de felicitat per a tothom.

La geometria espiral

Fixa't en la geometria espiral, basada en la combinació d'un moviment endavant (evolució) i un gir (revolució). Simplifica, autonomitza, coopera i descentralitza, iteració a iteració. Així desenvoluparàs la teva evolució i revolució personal. Començant per tu, i continuant pels teus grups, les teves comunitats, les teves fonts. Començant per la vida, les necessitats vitals, i continuant amb la llibertat, la dignitat i l'expressió.

Per a assolir la felicitat per a tothom hi ha tants camins com caminants. Un cargol és ben diferent d'una galàxia, però ambdós comparteixen una geometria espiral evident. Caminant la teva trajectòria espiral trobaràs altres caminants en sintonia. Al marge de les diferències, si compartim el principi i les direccions espirals, els punts de connexió i ajuda mútua seran garantits. Cada connexió entre trajectòries espirals incrementa la resistència i la sostenibilitat de la xarxa. Quan més persones entrecreuen els seus camins amb menys ego i més natura, la marxa cap a la felicitat per a tothom avança.

 ← Tothom L'estratègia espiral Qualsevol canvi comença amb tu → 4.00
(un vot)